dilluns, 21 de gener del 2013

Encàrregs

Doncs si, de tant en tant faig alguns encàrregs, i aquest cop em va tocar fer uns mitjons d'anar per casa talla 43!! i un parell de pollets amigurumis i dels quan ja me n'han demanat més.
Us deixo les fotos ja que no hi ha gaire cosa a explicar, jeje.

Aquí teniu els mitjons



I els pollets. A sí, he batejat al pollet com a Pollito Pío, el coneixeu?? Doncs a sota us deixo un vídeo, compte que no us la podreu treure del cap, i si el veieu, que sigui fins al final





Podeu veure més info aquí per als mitjons i aquí per al pollet

dilluns, 7 de gener del 2013

D'anar per casa

Ja fa temps que vaig fer uns mitjons per la meva mare, d'aquells d'anar per casa però com els fa servir tant els va foradar pel taló, així que me'n va començar a demanar uns de nous, i pel Caga Tió vaig decidir regalar-li uns de nous, així que la mateixa tarda del 24 de Desembre m'hi vaig posar i en unes hores ja els tenia llestos per a que el tió els pogués cagar.
Aquest són molt senzills però comodíssims i per a que no rellisquin els hi vaig posar uns antilliscants que tinc a la botiga i que realment van molt i molt bé.
Aquí els teniu:

 
 


Podeu veure més detalls del projecte aquí

dimarts, 1 de gener del 2013

Intercanvi de Nadal'12

Com cada any amb les Teixicòmanes organitzem un intercanvi, aquest cop qui s'ho ha currat molt ha estat l'Alba que ha estat pendent de que tothom estigui ben informat de tot i que no hi hagin problemes ja que hem batut récords de participació, gairebé 40 persones, i sempre és complicat organitzar coses quan hi ha tanta gent implicada.

Com cada any arriba el dia en que rebo un correu amb el nom de la persona a qui he de fer el regal, i llavors comencen els dubtes, les pors, les inseguretats, els nervis i sempre penso: perquè coi m'he d'apuntar a aquestes històries??? Doncs perquè m'ho passo pipa i perquè el dia de l'entrega dels regals ens ajuntem tots per sopar i celebrar el nostre intercanvi nadalenc i és molt divertit i ademés aquest any el Quim ha pogut venir al sopar i compartir amb mi una de les nostres frikades.

Total, que jo vaig haver de fer un regal per a l'Alejandra i entre tots els meus dubtes vaig començar a investigar que és el que li podria agradar i finalment em vaig decidir per fer-li un xal, bastant senzill, però que a mi m'agrada bastant perquè no és gaire ample, però si que és molt llarg, la qual cosa et permet enroscar-te'l al coll com una bufanda. També li vaig afegir una troca de llana de regal, ja que junt amb el que teixiem haviem d'incloure un detallet.








Bé, però aquí no s'acaba ja que jo també vaig tenir la meva part de regal, a mi em va fer un regal la Laura, que cada any vé desde San Diego a passar els Nadals i em va teixir una bufanda, millor dit una mega-bufanda!! M'hi puc donar 3 o 4 voltes al coll. Inclús ens podiem posar la bufanda jo i el Quim junts, bufanda per a parelles i si no mireu que gran que és. Segur que aquest any no passo fred.