dijous, 26 de maig del 2011

Urban Knitting

Que us sembla aquest anunci, a mi m'ha agradat moltíssim! Em sobra que sigui d'una marca de telèfons, però que hi farem. L'he tret del blog de l'Abuela Lupe que sempre troba coses divertides.




dijous, 19 de maig del 2011

Spanish Swap

Aquesta primavera he participat a l'intercanvi que s'organitza al grup The Spanish Swap de Ravelry. M'ho he passat d'allò més bé preparant regalets i teixint per una altra persona. I com tot intercanvi, jo també he rebut la meva part, jeje. El regal m'ha arribat d'aquí el costat, de Mataró, i de part de la Sonieta. Va arribar el dimecres al matí mentre jo era a la feina, ja podeu imaginar quins nervis i les ganes d'arribar a casa! I em vaig posar molt contenta al veure el paquet.




La floreta que decora la caixa l'ha teixit ella  i he pensat que li posaré un iman al darrere per posar-la a la nevera



Després vaig obrir la caixa i..... la boca! M'encanta obrir paquets!


I després de desembolicar, el resultat va ser aquest:

Ha teixit per mi:

  • l'Elise Shawl en uns tons pedra i amb un fil acotonat perfecte per la primavera i les nits fresquetes d'estiu al xiringuito de la platja
  • Una bossa African Flower amb uns colors molt xulos i que ja tinc ganes d'estrenar, m'anirà perfecte per portar una petita labor allà on vagi
  • un collaret fet per ella
  • una xocolata amb taronja, que ja s'està acabant, és boníííííssima
  • unes llanetes de color lila i taronja (els meus color preferits)
  • i un sabonet
Ah! I tot això anava acompanyat d'una carta molt maca que m'ha arribat al cor, tant és així, que quan va arribar el Quim a casa li vaig deixar llegir i va dir: "Que mona, em farà plorar i tot" 

Que us sembla? Gràcies Sònia per fer tot això per mi, i com ja ha dit una amiga en el seu blog, té molt de mèrit teixir i fer un regal a algú quan no se'l coneix. En el nostre cas ens vem conèixer un dia, a veure quan et tornem a veure per allà!
I ara... a esperar el proper Swap!

dimecres, 11 de maig del 2011

Luna Moth

He participat a l'intercanvi d'Spanish Swap, i m'ha tocat fer-li un regal a la Tricotera. M'ho he passat d'allò més bé preparant els regalets, buscant coses que li agradessin, teixint... i tot això intentant que ella no sapigués que era jo qui li feia el regal. Però ha estat impossible, tot i ser un intercanvi amb gent de tota Espanya, a mi m'ha tocat una amb qui ens veiem cada setmana, jajaja, de veritat que no volia que em descobrís, però a la setmana ja sabia que era jo, que hi farem. Tot i així no va saber el que li tenia preparat fins el dia de l'entrega, que va ser en mà.
Com que ella encara no ha publicat el que li vaig regalar, "m'ha donat permís" perquè us ensenyi el que li vaig teixir amb molt de carinyo. La resta la veureu quan ella ho publiqui ja que jo no li vaig fer fotos.
(nota mental: la propera vegada, fer fotos de tot!)
El xal Luna Moth, amb la llana Centolavaggi de Filatura di Crosa, és una llana finíssima, però m'ha encantat i encara me n'ha sobrat per poder repetir-lo!