dimarts, 22 de juny del 2010

Un altre moneder

Doncs, sí! He fet un altre moneder. He utiltzat les mateixes teles amb que vaig fer els anteriors, però el que he volgut provar era una altre entretela que havia comprat, menys rígida que la que vaig posar als altres moneders. I també he provat el paper transfer que serveix per imprimir imatges i passar-les a la tela. Ara em podré fer un logo i el podré posar a les coses que faci. La meva firma! Encara m'estic pensant el logo que hi posaré, ja tinc una petita idea de com serà i ben aviat us l'ensenyaré. De moment he posat el nom del blog.


No sé si a la foto es pot apreciar gaire, però aquesta entretela li dóna una una consistència més toveta, en canvi els altres moneders van quedar més rígids. Així que ja està decidit. Ara ja puc fer el moneder per la meva germana i el neceser per les pintures per la meva cunyadeta i molts més per qui en vulgui, jejeje.

dissabte, 12 de juny del 2010

Fundes

Fa uns dies que us vaig explicar que havia anat de compres, ho recordeu? Doncs amb una de les llanes que vaig comprar em vaig fer una funda pel mòbil, no és que sugui del meu estil, però volia practicar el punt jacquard que es tracta d'anar fent mitja amb més de dos fils a la vegada per crear dibuixos. Per ser la primera vegada no em va quedar pas malament i a més després d'acabar la funda la vaig forrar per dins amb ajuda de la màquina de cosir i les meves manetes. Ai, cada cop que me la miro m'agrada més. Ostres, tu! Cada cop m'estic tornat més cursi, jejeje.

Aqui podeu veure-la abans de montar-la i
com és el punt jacquard

Això és el forro i la Ploma controlant

I així és com ha quedat per fora

i per dins

Per cert, la funda no la porto jo, la porta el Quim i hi guarda el paquet de tabac que hi queda a la mida. Amb els mòbils que fan ara tan petits sobrava funda per tot arreu. I com que el Quim és el meu fan nº1 no li fa vergonya portar les coses que jo faig. C'est l'amour! Jejeje.

Però això no és tot! Els dies 10 i 11 de Juny va ser la fira d'artesania del carrer Sant Pere Més Baix, no van tenir molt sort perquè els dos dies va ploure però així i tot hi vaig anar a fer una ullada, per sort va deixar de ploure i al migdia vaig aprofitar per xafardejar. I és clar! No vaig poder evitar.....compraaaar!!


És una funda per les agulles de mitja, en tenia de molt xules i amb diferents estampats, també feia bosses de tela petites i grans. I també em va dir que feia bosses a mida, com per exemple per guardar les llanes. No vaig tenir temps de fer fotos a la seva paradeta ja que havia de marxar corrents cap a la feina, però em va donar una tarjeta seva amb el seu mail i em va dir que encara no tenia blog ni web. Espero que aviat posi el que fa a internet i ho pogueu veure. Aquest és el seu correu per si algú vol veure més coses que fa sy.bellulesylvie@gmail.com

dijous, 10 de juny del 2010

Herbetes

Com m'agradaria poder tenir un jardí on poder plantar milers de plantes, però no el tinc.
Com m'agradaria poder tenir una terrassa per poder plantar centenars de plantes, però no la tinc.
Com m'agradaria poder tenir un balcó, per poder plantar desenes de plantes, però el tinc.
El que sí que tinc són unes bones finestres, on puc posar-hi les meves plantetes i per on entra tanta llum que em permet poder tenir unes quantes plantes per casa, les orquidees, el bonsai, l'amarilis, la surfinia, el mini roser i ara fa 4 dies que vaig plantar unes herbetes noves.



Cada dia me les miro i els hi parlo, sí, parlo amb les plantes i dóna bon resultat, jeje. I ja estan començant a brotar. Són taaaan boniques!

diumenge, 6 de juny del 2010

Més de tot

Ai, sí! No em vaig poder resistir i em vaig comprar uns llibres més, unes llanetes i unes teles, jejeje.

Les dues llanes de color cru són per fer la manta de quadrets, la verda és la Wool Cotton de Rowan que l'estic fent servir per fer una funda de mòbil i practicar el punt Jacquard i la de colorins és la Speciale Baby de Mondial que és per fer unes manoples de nen petit que vaig veure al blog de l'Helena.

Que us semblen aquestes teles, són divertides, no? A mi em van agradar molt i sabeu d'on les he tret? Doncs de l'Ikea. Si si, a l'Ikea també venen teles, i jo que em pensava que en tenien poques, quan vaig ser allà no sabia quines agafar i al final em vaig quedar amb un metre d'aquestes tres. Encara no sé que en faré amb elles però de moment ja les tinc a casa. Jajajaj, ja no sé on guardar tot el que tinc.

I faltaven els llibres! El Creppy Cute no és meu, és de la meva germana que me l'ha deixat per escanejar-me'l, i m'encanta! Es pot fer des de la Novia Vampira fins al Nosferatu, uuuuuuu quina por...jeje. Els altres dos me'ls vaig comprar fa uns dies, el 21 bolsos de patchwork té des de motxilles a mini bossetes que són mooooolt xules i el de 100 Flores... bé, el títol ho diu tot, oi?
Us deixo unes fotos de dins dels llibres per què us en pogueu fer una idea.


Quèèèè, molaaaa, eeeeh!